Massive Motorsport – Event

I Massive Motorsports hovedkvarter tilbyder vi spændende, lærerige og hyggelige arrangementer hvor vores mekanikere giver en rundtur og fortæller om værkstedet – vi kommer omkring alt fra racerbilerne der deltager i Danish Thundersport Championship over Le Mans-racere til superbiler i million-klassen.

Efter rundturen serveres en lækker menu med et bredt sortiment af drikkevarer efter fulgt af snacks. Efter middagen går turen via computere til forskellige verdenskendte racerbaner. Her vil deltagerne i hold dyste i GT3-biler via vores 4 computersimulatorer.

Arrangementet afsluttes med konkurrence i vores Aston Martin simulator – Massive Motorsports professionelle træningsværktøj som bruges i forberedelserne til løb.

Den 6-dobbelte DTC-mester og Le Mans vinder, Casper Elgaard vil være tilstede under hele arrangementet. Casper fortæller om motorsport mens han guider rundt i vores 1200 m2 store hovedkvarter. Under denne rundtur er alle spørgsmål om biler, løbsserier og andet meget velkomne.

Arrangementer kan købes med priser fra kr. 20.750.-. Arrangementet er planlagt til at vare 4 timer og der kan deltage op til 25 personer. Ønskes flere deltagere er prisen kr. 500.- pr deltager over de 25. Massive Motorsports hovedkvarter er ideel som ramme for arrangementer i personaleforeninger, bestyrelser eller for andre fællesarrangementer.

Skal der være
fart over feltet

Så er det vores Supercar Experience du leder efter!

Overrask dine medarbejdere, kollegaer, forretningsforbindelser eller andre, som fortjener en oplevelse bag rattet i nogle af verdens fedeste drømmebiler. Vi kommer til den adresse, som du ønsker eventet afviklet fra, og medbringer et udvalg af superbiler efter dine ønsker.

Skal det være fem røde Ferrari’er? Et italiensk mix bestående af Ferrari og Lamborghini? Eller superbiler fra Ferrari, Lamborghini, Porsche Mercedes, Maserati, Bentley og Audi? Du bestemmer, og vi sætter rammerne for en god oplevelse.

Book dit næste event hos Massive Motorsport + 500hk

Hvis oplevelsen skal fuldbyrdes tilbyder vi også kørsel i eksotiske
sportsvogne fra f.eks. Ferrari og Lamborghini. Du sidder selv bag
rattet, så du kan mærke på egen krop, hvad det medfører at have
over 500hk under højre fod.

Racerkører for en dag

Hæsblæsende racerevent med rig muligheden for at afprøve dine evner indenfor motorsporten

Din drøm om at køre en racerbil kan vi hjælpe dig med at gøre til virkelighed. Med Massive Motorsport og vores kørere fra STARK RACING. Med dig selv bag rattet får du ved denne hæsblæsende racerevent for alvor muligheden for at afprøve dine evner indenfor motorsporten. Fornem duften af brændt gummi når du styrer en racerbil rundt i de skarpe sving og få en oplevelse du kan huske længe. Alt sammen under kyndig vejledning fra professionelle instruktører. Vi slutter dagen af med en high speed tur sammen med af vores kørere – her går det stærkt.

Kontakt os  for tilbud på en unik dag hvor du prøver kræfter med en VW Scirocco 240 HK.

Massive Motorsport –
Track days

Vi giver dig fantastiske oplevelser på racerbanerne.

Med jævne mellemrum arrangerer Massive Motorsport eksklusive track Days på Jyllandsringen. Ved disse arrangementer matches bilerne i forhold til kaliber og vores professionelle kørere giver grundig vejledning i at køre banen og skære svingene bedst muligt.

Skriv til os for at høre nærmere om mulighederne for at deltage i track days.