STARK – Hovedsponsor

STARK Racing satser stort i 2019

STARK er landets førende leverandør af byggematerialer og med 73 landsdækkende forretninger er du derfor altid tæt på en af vores forretninger.

Igennem 7 sæsoner har vi støttet op om Massive Motorsport og igen i år stiller vi til start, denne gang med 2 biler i STARK Racings farver.

FTZ – Sponsor

Vi er Danmarks førende grossistvirksomhed...

Vi er Danmarks førende grossistvirksomhed inden for autodele og værktøj, og via vores 51 afdelinger i Danmark og på Færøerne med flere end 1.100 engagerede og dynamiske medarbejdere leverer vi alt, hvad et værksted har behov for minimum 4 gange i døgnet – 5 dage om ugen.

Vi leverer tillige viden og uddannelse, der løfter værkstedernes forretningsevne og kompetenceniveau samt udvikler og implementerer systemer- og koncept-løsninger, der gør værkstederne mere effektive. Vi udvikler og driver koncepter for at samle Danmarks bedste værksteder og møder vores kunders behov med branchens mest nytænkende løsninger og services.

FTZ gør Danmarks bedste værksteder bedre.

  • Seks enkle ord der tilsammen udgør FTZ´s løfte til vores kunder.

Vores motto er: Autodele til tiden. Hele tiden.

Læs mere på vores hjemmeside. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte en af vores afdelinger for mere information.

Seekings A/S – Sponsor

En digital virksomhed der tror på grundighed og kvalitet...

Ønsker du kreativitet og nytænkning, er du havnet det helt rigtige sted. Vi er et mediehus med mange års erfaring indenfor det kreative område. Vi har en fælles passion for at skabe noget nyt, så du altid er et skridt foran dine konkurrenter.

Vi designer alt, hvad der findes indenfor online markedsføring, bl.a. hjemmesider, webshops, Google søgeoptimering, Facebook – og LinkedIn firmasider og meget mere. Alt sammen til fornuftige og gennemsigtige priser.

Arne Elkjær – Sponsor

Rådgivende ingeniørvirksomhed med relationer i centrum...

Hos Arne Elkjær A/S yder vi ingeniørrådgivning inden for byggeri – såvel projektering som rådgivning og ledelse – og vi gør det med interesse os for vores kunders behov og forventninger. Vi involverer os i opgaven, ligesom vi som kolleger involverer os i hinandens liv.

Her har vi relationer i centrum, og vi støtter op om projekter, som gør en forskel i virksomhedens og vores medarbejderes hverdag.

NEM Forsikring – Sponsor

Vi gør det let og ligetil for dig at være forsikringskunde...

Hos NEM Forsikring kan du komme til sagen med det samme. Vi vil være et stærkt og mere personligt alternativ til de store – og lange telefonkøer er ikke lige os…

Med over 100 års erfaring inden for både private og erhvervskunder, er vi ikke født i går. Og med afsæt i den allernyeste teknologi, vil vi lette hverdagen for dig og andre kunder.

Bravida – Sponsor

Bravida arbejder med alle de funktioner, som giver bygninger og anlæg liv...

Bravida arbejder med alle de funktioner, som giver bygninger og anlæg liv. Vi er en landsdækkende teknikpartner med virksomhed inden for flere tekniske områder: El – VVS – Ventilation – Brand og Sikring – Sprinkler – Køl – Kraft – Baneteknik – Elevator Energioptimering – Teknisk ejendomsdrift – Fjernvarme

ELF– Sponsor

Smøremiddelleverandør med stærk lokal repræsentation i Danmark....

ELF mærket er en del af TOTAL gruppen og har været på markedet i Danmark siden 1964. ELF står for højkvalitets produkter og anbefales af førende producenter af motorer og køretøjer.  ELF har samarbejdet med producenter af motorer og køretøjer i mere end 50 år.

Involvering i motorsport ligger dybt i mærkets rødder, da ELF har været teknisk partner og leverandør inden for motorsport i mange årtier. For ELF er racerbanen det ultimative laboratorium for test og udvikling af morgendagens innovative smøremidler til racerbilen og personbilen.

Brug af ELF smøremidler sikrer exceptionel slidbeskyttelse af motoren og forbedret brændstoføkonomi.

TOTAL Marketing & Services er lokalt repræsenteret i Danmark med et stærk salgs- og support-team.

Møllers Gastronomi – Sponsor

Vi går aldrig på kompromis!...

Møllers Gastronomi er din nye frokostordning; et spændende og velsmagende måltid som aldrig skuffer. Vi tilbyder klassiske opskrifter i nye fortolkninger og søger altid nye gastronomiske grænser, imens kvalitet, sundhed og dyrevelfærd selvfølgelig er i højsædet.

Møllers Gastronomi er til dig der vil holde en fest som er lidt ud over det sædvanlige. Vores høje kvalitet og innovative menuer garanterer, at din konfirmation, fødselsdag eller bryllup aldrig vil blive glemt.

Møllers Gastronomi er mad i høj kvalitet til enhver begivenhed. Om det skal være den uforglemmelige bryllupsmenu eller en varieret, sund og ansvarsbevist frokostordning, står vi klar med den løsning der passer dig bedst.

Jakob Tømrerfirma – Sponsor

Stabilt tømrerfirma med base i det østjyske...

Demetra – Sponsor

Demetra er uafhængig finansiel rådgivning - få nye øjne på din økonomi...

Demetras fokus er at skabe økonomisk tryghed og fremgang for vores kunder. Vi arbejder uafhængigt af banker eller andre interesseorganisationer. Rådgivning sker på basis af analyser af markedet og med udgangspunkt i din unikke situation. Vi arbejder både med private og virksomheder. Se mere på vores hjemmeside – vi glæder os til at kunne hjælpe dig videre.

SPY– Sponsor

Komplet forretningssystem...

Komplet forretningssystem, der holder styr på trådene hos tekstil- og modevirksomheder

tegee-dan – Sponsor

Førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter indenfor klargøring og autopleje...

tegee-dan er Danmarks førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter indenfor klargøring og autopleje.
I mere end 28 år har vi serviceret landets største auto- og transportselskaber.  I 2016 blev vi distributør af olie fra

Petronas Lubricants International og leverer nu olie til landbrugs- og autobranchen – heriblandt Iveco og Fiat. Vi har ni kørende konsulenter i landet og er i alt 17 medarbejdere. Tegee-dan er også Danmarks største leverandør til de danske lufthavne. Vi leverer blandt andet også til de to største lufthavne i England. Sammen med vores partner i Tyskland bruger alle tyske lufthavne samme rengøringsprodukter.

Facom– Sponsor

Facom – Professionelt håndværktøj i højeste kvalitet...

Igennem 100 år har Facom leveret innovative håndværktøjsløsninger til auto og industri. Med mere end 12.000 produkter er der næsten altid et produkt der løser din specifikke opgave. Desuden er Facom Europas største håndværktøjsproducent. Over 60% af produkterne produceres i Europa. Facom markedsføres bl.a. af Danmarks største autogrossist FTZ.
Det klare motto er: ”For those who build the world”
Facom – Excellence, Innovation og kvalitet.

Excellent Wine– Sponsor

Excellent Wine A/S er i dag en landsdækkende grossist...

Excellent Wine A/S er i dag en landsdækkende grossist med centrallager i Herning. Excellent Wine har gennem årene indgået agent- og eneretsaftaler med kendte udenlandske vinproducenter om markedsføring af deres vine i Danmark. Derfor er Excellent Wine godt rustet til fremtiden med gode og stærke agenturer. Samtidigt er vi fleksible og hurtige til at tilpasse os det aktuelle marked. Det er vor strategi at styrke og udvide vores brands for at blive en interessant samarbejdspartner for vore kunder.

Rønnow grafisk – Sponsor

Rønnow Grafisk, totalleverandør i marketingprodukter - alt fra layout til færdigt produkt...

Rønnow grafisk er en full-service grafisk virksomhed, der kan levere alt lige fra idéudvikling af eksempelvis kampagner, grafisk design (logo design/re-design, virksomhedens designmanual, weblayout), til fysisk produktion af facadeskilte, skiltepyloner, displayudstyr, messeudstyr, gadeskilte, labels (til produktmærkning og reklame), vindues- og bilfolier, plakater, tøj med tryk, emballage med logotryk, slik i logopapir og alt i tryksager.

Hecksher – Sponsor

Shipping i mere end 220 år...

Hecksher Linieagenturer A/S er gennem mere end 220 år med shipping en af Danmarks ældste shippingvirksomheder.

Det er stolte traditioner som videreføres og det giver virksomheden sin helt egen sjæl.

Hecksher er en full-service shipping virksomhed kendt for optimale transportløsninger baseret på et godt
indarbejdet netværk af professionelle shipping / luftfragt kolleger over hele verden.

Udover kontorer i Aarhus og København har Hecksher ligeledes kontorer i Gøteborg, Oslo, Helsinki, Riga, Klaipeda og Gdynia.

For nærmere information henvises til www.hecksher.com

Horten Advokater – Sponsor

Et af Danmarks førende advokatfirmaer...

Horten er specialister inden for sektorer, der er intensivt regulerede, eller hvor teknologisk udvikling og nytænkning er bærende – såsom energi og forsyning, Life Science og Health Care, it, teknologi og medier samt den offentlige sektor.

Kristian S. Hardam – Sponsor

Murermester Kristian Stausholm Hardam, laver alt inden for murerarbejde...

Murermester Kristian Stausholm Hardam, startede i 1998 som en privat ejede virksomhed. Kvalitetshåndværk er udgangspunktet i alt hvad vi foretager os, vi er i dag  10 til 12 medarbejder.

Vi laver alt inden for nybyg og renovering. Virksomheden er medlem hos Byg Garanti ordning. Hos os er kunden i centrum.

MASCOT WORKWEAR – Sponsor

Leverer kvalitetssikrede og fremtidssikrede produkter til målgruppen...

Leverer kvalitetssikrede og fremtidssikrede produkter til målgruppen
Arbejdstøj er en passion for MASCOT. Det vidner de 20.000 varenumre, over 600 unikke produkter og 2600 dedikerede medarbejderne med fokus på at skabe de bedste beklædningsløsninger til kunderne om. MASCOT er en dansk virksomhed med en skandinavisk mentalitet og eksport til hele verden om. Medarbejderne møder på arbejde i Danmark, Vietnam, Tyskland og 14 andre lande med en og samme mission: At udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Men, det er også afgørende for MASCOT at tilbyde serviceløsninger, som gør hverdagen nemmere for MASCOTs forhandlere og de mange små, mellemstore og store virksomheder. MASCOT tænker meget langsigtet og i hele løsninger. Det er ikke kun arbejdstøjet, der skal være i top. Det skal hele oplevelsen inklusiv bestilling, levering og service.

Social ansvarlig produktion
Langt de fleste MASCOT-produkter fremstilles på virksomhedens egne, CSR-certificerede fabrikker i Vietnam og Laos. Produktion i MASCOTs eget regi og med europæisk ledelse har ikke kun en positiv effekt på sikringen af produktkvalitet. Det giver også kunden mulighed for at vælge produkter, der er fremstillet på fabrikker med dokumenteret socialt ansvarlig produktion.

X-COMPANY – Sponsor

A private label company...

X-Company is a private label company based in China. Since 2004, we have designed and manufactured fashion clothing for women – and delivered worldwide.

Signservice – Sponsor

Underleverandør til den grafiske branche...

Vores idegrundlag er klart: Sign service er underleverandør til den grafiske branche, og sælger udelukkende via forhandlere.

Vi arbejder med følgende politikker:

– Hurtig levering
– Høj kvalitet
– Stor flexibilitet
– Ordholdenhed

3M– Sponsor

Underleverandør til den grafiske branche...

Du behøver ikke omlakere din bil, du kan foliebeklæde den med folieprodukter til bilindpakning fra 3M. 3M har et bredt udvalg af farvede og teksturerede vinylfolier til indpakning af biler, så du, når som helst du ønsker det, kan ændre farven og udtrykket på din bil.

Dancontainer– Sponsor

Containere til alle formål – både til erhverv og private...

Dancontainer er leverandør af alle typer containere til hele Danmark – lige fra 100 lagercontainere til flyttecontaineren.

OK Snacks – Sponsor

VERDENS BEDSTE FLÆSKESVÆRSPRODUKTER...

Siden virksomhedens start i 1982 har vi fokuseret på at levere verdens bedste flæskesværsprodukter.

Vores høje krav til råvarer og kvalitet kendetegner også den brede vifte af snack- og specialprodukter, som virksomheden producerer og markedsfører i dag. Gennem konstant produktudvikling tilbyder vi løbende et sortiment, der imødekommer markedets krav til fornyelse og nye smagsvarianter.

Vores produktion foregår fuldautomatisk med moderne overvågningsudstyr og de nyeste teknologier inden for robotstyring. Vi beskæftiger omkring 100 medarbejdere og eksporterer i dag til mere end 24 forskellige lande.

Custom Coating – Sponsor

CUSTOM COATING ER VERDENSKLASSE LAKERINGER, INDENFOR BIL OG MC!...

Vi tilbyder pulverlakering og keramisk varmefast lakering til det kræsne publikum.

Med fokus på kvalitet og unikke løsninger løser vi alle opgaver.

Royal Unibrew – Sponsor

Vi producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer...

Royal Unibrew er en ledende regional drikkevarevirksomhed på en række markeder – primært i Nordeuropa, Italien samt på de internationale markeder for maltdrikke.

Vi producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer, og vi har fokus på brandede produkter inden for øl, læskedrikke samt cider.

Vores portefølje indeholde bl.a. Royal Beer, Ceres, Thor, Albani, Heineken, Newcastle Brown Ale, Faxe Kondi, Pepsi, Nikoline og Egekilde.

Palmgren – Sponsor

PartnerService - Eksperter i erhvervsrengøring og service...

PartnerService tilbyder professionel erhvervsrengøring i København samt på hele Sjælland, Fyn og Jylland. Vi er en landsdækkende rengørings- og servicevirksomhed, der ønsker at gøre livet lettere for vores kunder. Derfor tager vi ansvaret for både rengøring, vinduespolering og en lang række tillægsydelser, der er nødvendige for din virksomhed, uden at du selv behøver at bruge tid på at ordne dem.