STARK – Hovedsponsor

STARK Racing satser stort i 2018

STARK er landets førende leverandør af byggematerialer og med 73 landsdækkende forretninger er du derfor altid tæt på en af vores forretninger.

Igennem 6 sæsoner har vi støttet op om Massive Motorsport og igen i år stiller vi til start, denne gang med 2 biler i STARK Racings farver.

FTZ – Sponsor

Vi er Danmarks førende grossistvirksomhed...

Vi er Danmarks førende grossistvirksomhed inden for autodele og værktøj, og via vores 51 afdelinger i Danmark og på Færøerne med flere end 1.100 engagerede og dynamiske medarbejdere leverer vi alt, hvad et værksted har behov for minimum 4 gange i døgnet – 5 dage om ugen.

Vi leverer tillige viden og uddannelse, der løfter værkstedernes forretningsevne og kompetenceniveau samt udvikler og implementerer systemer- og koncept-løsninger, der gør værkstederne mere effektive. Vi udvikler og driver koncepter for at samle Danmarks bedste værksteder og møder vores kunders behov med branchens mest nytænkende løsninger og services.

FTZ gør Danmarks bedste værksteder bedre.

  • Seks enkle ord der tilsammen udgør FTZ´s løfte til vores kunder.

Vores motto er: Autodele til tiden. Hele tiden.

Læs mere på vores hjemmeside. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte en af vores afdelinger for mere information.

Arne Elkjær – Sponsor

Rådgivende ingeniørvirksomhed med relationer i centrum...

Hos Arne Elkjær A/S yder vi ingeniørrådgivning inden for byggeri – såvel projektering som rådgivning og ledelse – og vi gør det med interesse os for vores kunders behov og forventninger. Vi involverer os i opgaven, ligesom vi som kolleger involverer os i hinandens liv.

Her har vi relationer i centrum, og vi støtter op om projekter, som gør en forskel i virksomhedens og vores medarbejderes hverdag.

NEM Forsikring – Sponsor

Vi gør det let og ligetil for dig at være forsikringskunde...

Hos NEM Forsikring kan du komme til sagen med det samme. Vi vil være et stærkt og mere personligt alternativ til de store – og lange telefonkøer er ikke lige os…

Med over 100 års erfaring inden for både private og erhvervskunder, er vi ikke født i går. Og med afsæt i den allernyeste teknologi, vil vi lette hverdagen for dig og andre kunder.

Bravida – Sponsor

Bravida arbejder med alle de funktioner, som giver bygninger og anlæg liv...

Bravida arbejder med alle de funktioner, som giver bygninger og anlæg liv. Vi er en landsdækkende teknikpartner med virksomhed inden for flere tekniske områder: El – VVS – Ventilation – Brand og Sikring – Sprinkler – Køl – Kraft – Baneteknik – Elevator Energioptimering – Teknisk ejendomsdrift – Fjernvarme

Møllers Gastronomi – Sponsor

Vi går aldrig på kompromis!...

Møllers Gastronomi er din nye frokostordning; et spændende og velsmagende måltid som aldrig skuffer. Vi tilbyder klassiske opskrifter i nye fortolkninger og søger altid nye gastronomiske grænser, imens kvalitet, sundhed og dyrevelfærd selvfølgelig er i højsædet.

Møllers Gastronomi er til dig der vil holde en fest som er lidt ud over det sædvanlige. Vores høje kvalitet og innovative menuer garanterer, at din konfirmation, fødselsdag eller bryllup aldrig vil blive glemt.

Møllers Gastronomi er mad i høj kvalitet til enhver begivenhed. Om det skal være den uforglemmelige bryllupsmenu eller en varieret, sund og ansvarsbevist frokostordning, står vi klar med den løsning der passer dig bedst.

Jakob Tømrerfirma – Sponsor

Stabilt tømrerfirma med base i det østjyske...

Hexis – Sponsor

Producent af selvklæbende film til tegneindustrien, indpakning af biler, flåde branding og tekstildekoration...

Demetra – Sponsor

Demetra er uafhængig finansiel rådgivning - få nye øjne på din økonomi...

Demetras fokus er at skabe økonomisk tryghed og fremgang for vores kunder. Vi arbejder uafhængigt af banker eller andre interesseorganisationer. Rådgivning sker på basis af analyser af markedet og med udgangspunkt i din unikke situation. Vi arbejder både med private og virksomheder. Se mere på vores hjemmeside – vi glæder os til at kunne hjælpe dig videre.

tegee-dan – Sponsor

Førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter indenfor klargøring og autopleje...

tegee-dan er Danmarks førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter indenfor klargøring og autopleje.
I mere end 28 år har vi serviceret landets største auto- og transportselskaber.  I 2016 blev vi distributør af olie fra

Petronas Lubricants International og leverer nu olie til landbrugs- og autobranchen – heriblandt Iveco og Fiat. Vi har ni kørende konsulenter i landet og er i alt 17 medarbejdere. Tegee-dan er også Danmarks største leverandør til de danske lufthavne. Vi leverer blandt andet også til de to største lufthavne i England. Sammen med vores partner i Tyskland bruger alle tyske lufthavne samme rengøringsprodukter.

Custom Coating – Sponsor

CUSTOM COATING ER VERDENSKLASSE LAKERINGER, INDENFOR BIL OG MC!...

Vi tilbyder pulverlakering og keramisk varmefast lakering til det kræsne publikum.

Med fokus på kvalitet og unikke løsninger løser vi alle opgaver.

KEN STORKØKKEN – Sponsor

KEN STORKØKKEN har siden 1944 indrettet storkøkkener, restauranter og kantiner hele landet over...

Vi er totalleverandør af isenkram, maskiner samt inventar og tilbyder individuel rådgivning baseret på stor brancheerfaring. Derudover har vi egen serviceafdeling med 42 teknikere.

Du finder os i den vestlige ende af Aarhus, hvor vi både rummer en stor udstilling af vores varer, et fuldfunktionelt demokøkken og vores centralt liggende lager. Virksomheden er inkl. service mere end 100 medarbejdere, fordelt over hele landet, og altid i nærheden af dig og klar til at hjælpe med sparring, inspiration og rådgivning.

Det er igennem tiden blevet til et utal af køkkenindretninger landet over, store som små, og vi er altid klar på en ny udfordring. Med vores brede ekspertise og et produktsortiment i topkvalitet kan vi sikre dig landets bedste rådgivning indenfor inspiration og indretning i det professionelle køkken.

Seekings A/S – Sponsor

En digital virksomhed der tror på grundighed og kvalitet...

Ønsker du kreativitet og nytænkning, er du havnet det helt rigtige sted. Vi er et mediehus med mange års erfaring indenfor det kreative område. Vi har en fælles passion for at skabe noget nyt, så du altid er et skridt foran dine konkurrenter.

Vi designer alt, hvad der findes indenfor online markedsføring, bl.a. hjemmesider, webshops, Google søgeoptimering, Facebook – og LinkedIn firmasider og meget mere. Alt sammen til fornuftige og gennemsigtige priser.

Rønnow grafisk – Sponsor

Rønnow Grafisk, totalleverandør i marketingprodukter - alt fra layout til færdigt produkt...

Rønnow grafisk er en full-service grafisk virksomhed, der kan levere alt lige fra idéudvikling af eksempelvis kampagner, grafisk design (logo design/re-design, virksomhedens designmanual, weblayout), til fysisk produktion af facadeskilte, skiltepyloner, displayudstyr, messeudstyr, gadeskilte, labels (til produktmærkning og reklame), vindues- og bilfolier, plakater, tøj med tryk, emballage med logotryk, slik i logopapir og alt i tryksager.

Hecksher – Sponsor

Shipping i mere end 220 år...

Hecksher Linieagenturer A/S er gennem mere end 220 år med shipping en af Danmarks ældste shippingvirksomheder.

Det er stolte traditioner som videreføres og det giver virksomheden sin helt egen sjæl.

Hecksher er en full-service shipping virksomhed kendt for optimale transportløsninger baseret på et godt
indarbejdet netværk af professionelle shipping / luftfragt kolleger over hele verden.

Udover kontorer i Aarhus og København har Hecksher ligeledes kontorer i Gøteborg, Oslo, Helsinki, Riga, Klaipeda og Gdynia.

For nærmere information henvises til www.hecksher.com

trykd’ – Sponsor

Hos trykd’ er du i ‘trykke’ hænder...

Vi løser alle dine tryksager i høj kvalitet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vi er altid klar til at vejlede og rådgive dig. Det vigtigste for os er at du får et godt resultat. Derfor anbefaler vi den bedste løsning – og den er ikke altid den dyreste.

Godt håndværk til en fair pris! 
trykd’ vil gerne være dit trykkeri. Derfor tilbyder vi dig hurtig levering, miljørigtige tryksager og en lavere pris.
Det kan vi, fordi vi forstår værdien af samarbejde og god service.

Horten Advokater – Sponsor

Et af Danmarks førende advokatfirmaer...

Horten er specialister inden for sektorer, der er intensivt regulerede, eller hvor teknologisk udvikling og nytænkning er bærende – såsom energi og forsyning, Life Science og Health Care, it, teknologi og medier samt den offentlige sektor.

Kristian S. Hardam – Sponsor

Murermester Kristian Stausholm Hardam, laver alt inden for murerarbejde...

Murermester Kristian Stausholm Hardam, startede i 1998 som en privat ejede virksomhed. Kvalitetshåndværk er udgangspunktet i alt hvad vi foretager os, vi er i dag  10 til 12 medarbejder.

Vi laver alt inden for nybyg og renovering. Virksomheden er medlem hos Byg Garanti ordning. Hos os er kunden i centrum.

MASCOT WORKWEAR – Sponsor

Leverer kvalitetssikrede og fremtidssikrede produkter til målgruppen...

Leverer kvalitetssikrede og fremtidssikrede produkter til målgruppen
Arbejdstøj er en passion for MASCOT. Det vidner de 20.000 varenumre, over 600 unikke produkter og 2600 dedikerede medarbejderne med fokus på at skabe de bedste beklædningsløsninger til kunderne om. MASCOT er en dansk virksomhed med en skandinavisk mentalitet og eksport til hele verden om. Medarbejderne møder på arbejde i Danmark, Vietnam, Tyskland og 14 andre lande med en og samme mission: At udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Men, det er også afgørende for MASCOT at tilbyde serviceløsninger, som gør hverdagen nemmere for MASCOTs forhandlere og de mange små, mellemstore og store virksomheder. MASCOT tænker meget langsigtet og i hele løsninger. Det er ikke kun arbejdstøjet, der skal være i top. Det skal hele oplevelsen inklusiv bestilling, levering og service.

Social ansvarlig produktion
Langt de fleste MASCOT-produkter fremstilles på virksomhedens egne, CSR-certificerede fabrikker i Vietnam og Laos. Produktion i MASCOTs eget regi og med europæisk ledelse har ikke kun en positiv effekt på sikringen af produktkvalitet. Det giver også kunden mulighed for at vælge produkter, der er fremstillet på fabrikker med dokumenteret socialt ansvarlig produktion.

Royal Unibrew – Sponsor

Vi producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer...

Royal Unibrew er en ledende regional drikkevarevirksomhed på en række markeder – primært i Nordeuropa, Italien samt på de internationale markeder for maltdrikke.

Vi producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer, og vi har fokus på brandede produkter inden for øl, læskedrikke samt cider.

Vores portefølje indeholde bl.a. Royal Beer, Ceres, Thor, Albani, Heineken, Newcastle Brown Ale, Faxe Kondi, Pepsi, Nikoline og Egekilde.

Palmgren – Sponsor

PartnerService - Eksperter i erhvervsrengøring og service...

PartnerService tilbyder professionel erhvervsrengøring i København samt på hele Sjælland, Fyn og Jylland. Vi er en landsdækkende rengørings- og servicevirksomhed, der ønsker at gøre livet lettere for vores kunder. Derfor tager vi ansvaret for både rengøring, vinduespolering og en lang række tillægsydelser, der er nødvendige for din virksomhed, uden at du selv behøver at bruge tid på at ordne dem.