Massive Motorsport – VIP

Vi giver dig fantastiske oplevelser på racerbanerne.

Med støtte fra vore sponsorer og samarbejdspartnere er det igen i år muligt for Massive Motorsport at konkurrere på højeste niveau i den danske DTC-serie. Vi kører under navnet STARK RACING og har i år 2 biler på startgridden: Kasper H. Jensen #6 – vinder af DTC i 2016 og 2018; og Max Klinkby-Silver #8 et af Danmark allerstørste talenter der bla. har overlegent vundet FDM Sport i 2016 og været under Lotus F1´ talentprogram.

På løbsdage inviterer vi vores VIP-gæster til en dag i motorsportens tegn – en dag fyldt med oplevelser. VIP arrangementerne begynder med servering af morgenmad. Efter præsentation af kørerne følger en snak om weekendens målsætninger. Ved en guidet tur gennem pitten taler vi også med kørere og mekanikere fra andre teams. Hjemme i Massive Motorsport STARK RACINGS pitområde vil man kunne overvære mekanikernes disciplinerede arbejde med at gøre bilerne klar til løbene – alt er tilrettelagt og hver mand har sin egen opgave at løse. Midt på dagen serverer vi en delikat frokost inklusive gode vine. bobler og andre drikkevarer.

Massive Motorsports VIP-arrangementer giver en unik oplevelse med talrige specialister samlet med et mål for øje – sejren!

VIP-arrangementerne på løbsdagene giver naturligvis også mulighed for at møde kørerne, få en autograf med hjem fra stjernerne og morgendagens kommende stjerner.

Som et spændende supplement kan VIP-arrangementet udvides med at deltagerne selv kommer bag rattet i sportsvogne fra Porsche, Ferrari, Lamborghini eller andre biler man måtte ønske. Under kyndig vejledning fra en af vores professionelle instruktører kommer deltagerne til at opleve køreoplevelser i særklasse.

Kontakt os gerne for et tilbud så din virksomhed kan blive en del af Massive Motorsport STARK RACING oplevelsen.