STARK – Hovedsponsor

STARK Racing satser stort i 2019

STARK er landets førende leverandør af byggematerialer og med 73 landsdækkende forretninger er du derfor altid tæt på en af vores forretninger.

Igennem 7 sæsoner har vi støttet op om Massive Motorsport og igen i år stiller vi til start, denne gang med 2 biler i STARK Racings farver.

S5– Sponsor

PAY AS YOU GO...

Få alt til kortbetaling i én pakke

Zietwing– Sponsor

Gør administration og betaling til en leg...

Zietwing er en online betalingsplatform, der reducerer administration og omgående skaber værdi uden omfattende integrationer og omkostninger.

Bravida – Sponsor

Bravida arbejder med alle de funktioner, som giver bygninger og anlæg liv...

Bravida arbejder med alle de funktioner, som giver bygninger og anlæg liv. Vi er en landsdækkende teknikpartner med virksomhed inden for flere tekniske områder: El – VVS – Ventilation – Brand og Sikring – Sprinkler – Køl – Kraft – Baneteknik – Elevator Energioptimering – Teknisk ejendomsdrift – Fjernvarme

NEM Forsikring – Sponsor

Vi gør det let og ligetil for dig at være forsikringskunde...

Hos NEM Forsikring kan du komme til sagen med det samme. Vi vil være et stærkt og mere personligt alternativ til de store – og lange telefonkøer er ikke lige os…

Med over 100 års erfaring inden for både private og erhvervskunder, er vi ikke født i går. Og med afsæt i den allernyeste teknologi, vil vi lette hverdagen for dig og andre kunder.

Birch Ejendomme – Sponsor

PROFESSIONEL BOLIGUDLEJNING

Birch Ejendomme bygger og udlejer nye, vedligeholdelsesfrie lejeboliger.

IVECO Denmark – Sponsor

Iveco Danmark A/S markedsfører og sælger Iveco varebiler, lastbiler og relaterede serviceydelser

I forlængelse af salg og markedsføring af vare- og lastbiler tilbyder Iveco en række serviceydelser i form af service- og reparationsaftaler , salg af brugte vare- og lastbiler samt bilfinansiering

ID  – Sponsor

ID® er blandt Europas førende producenter af Corporate Wear.

ID Identity er gennemtænkt og funktionelt arbejds- og profiltøj til professionelt brug.

OK Snacks – Sponsor

VERDENS BEDSTE FLÆSKESVÆRSPRODUKTER...

Siden virksomhedens start i 1982 har vi fokuseret på at levere verdens bedste flæskesværsprodukter.

Vores høje krav til råvarer og kvalitet kendetegner også den brede vifte af snack- og specialprodukter, som virksomheden producerer og markedsfører i dag. Gennem konstant produktudvikling tilbyder vi løbende et sortiment, der imødekommer markedets krav til fornyelse og nye smagsvarianter.

Vores produktion foregår fuldautomatisk med moderne overvågningsudstyr og de nyeste teknologier inden for robotstyring. Vi beskæftiger omkring 100 medarbejdere og eksporterer i dag til mere end 24 forskellige lande.

Brynje – Sponsor

Sikkerhedssko testet af hverdagens helte

OM BRYNJE

BRYNJE er ultimativt sikkerhedsfodtøj til hårdtarbejdende mænd og kvinder. Med masser af rå, funktionelle og smarte detaljer er du garanteret, at skoene skiller sig ud på arbejdspladsen. Og der er noget til enhver branche og ethvert behov – lige fra de smarte og sporty modeller udviklet til byggeri, håndværk og let industri til de ekstra robuste modeller udviklet til den tunge industri. Men der gælder det samme for dem alle: Kvalitet, slidstyrke og sikkerhed!

Audito – Sponsor

Professionel lyd og billede løsninger

OM Audito

Vi udlejer, installerer og sælger videovægge, touchskærme, projektorer,
professionelle skærme, informationsstande, AV og audio udstyr.

LIQUI MOLY – Sponsor

LIQUI MOLY tilbyder den rette motorolie til ethvert køretøj i verden.

Vores motorolier er blevet godkendt af et stort antal tyske og udenlandske bilproducenter eller opfylder producenternes krav.

Stuttcars – Sponsor

Total løsning af finansiel og operationel leasing

STEP SportsManagement – Sponsor

Driver coaching – Contracts – Driver Branding and design

3M – Sponsor

Science – Applied to Life

Folie til bilindpakning og -beskyttelse

HRX – Sponsor

Køredragter & teambeklædning

The Racer is a fully customisable and durable high performance race suit Designed for professionals with fully floating arms and an elastic back

TM Performance– Sponsor

TM Performance, partner of the road of succes

TM Performance has made racing its core business, and through the quality of its products has become a strategic technical partner for some of the world’s most important car makers and racing teams.

Dancontainer– Sponsor

Containere til alle formål – både til erhverv og private...

Dancontainer er leverandør af alle typer containere til hele Danmark – lige fra 100 lagercontainere til flyttecontaineren.

TZACHO – Sponsor

Tzacho forhandler og udlejer et af landets største sortimenter af pumper, gravekasser, hydraulisk værktøj og funderingsudstyr og -maskiner.

Vi holder til i Hadsten, mellem Aarhus og Randers, hvor vi har vores daglige drift, et omfattende reservedelslager, værksted og egenproduktion af vores TZACHO-maskiner og specialværktøj. Derudover har vi også et værksted ved Ringsted, hvor vi hovedsageligt kører ud og laver service- og reparationsopgaver fra.

Wrap Academy – Sponsor

Wrap Academy Danmarks eneste uddannelsescenter for 3M Endorsed car wrap kurser.

Indpakning af biler bliver mere og mere populær – vi har hidtil kun set toppen af isbjerget. Der ligger et meget stort marked her  – og derfor er det vigtigt at få uddannet kompetencer til  fremtidens bilindpakninger.

sign service har i mange år gennemført foliekurser, og i foråret 2018 etableres særskilt uddannelsescenter “Wrap Academy” i helt nyt specielt indrettet bygning, på samme adresse som sign service.

 

MarkOn– Sponsor

Vi sætter logo på alt! Og skaffer ALT i merchandise – både det sædvanlige og det du aldrig havde drømt om……

Firmatøj, firmagaver og merchandise-

AlphaPrint– Sponsor

Dit fullservice trykkeri-

Vi er først og fremmest en moderne, ordreproducerende fremstillingsvirksomhed, Ikke bare i kraft af teknologisk kompetente medarbejdere; men også i kraft af en seriøs og ganske uformel tilgang til kunderne og de enkelte opgaver.

Contigo -Print Group A/S – Sponsor

Nej, vi er ikke et trykkeri. Vores mission er helt enkel: Vi stiller vores netværk til rådighed og giver dig mulighed for at koncentrere dig om din virksomhed i stedet for at producere tryksager og print.

Som førende tryksagsbrokere indenfor detailhandel i Norden, har vi opbygget en håndfast erfaring, der kan sikre jer de mest optimale løsninger tilpasset jeres behov.

MB Distribution – Sponsor

Transport distribution & lagerhotel

Gennem vores store netværk af vognmænd er M.B. Distribution Aps i stand til at transportere (næsten) alt, overalt i Danmark og i Europa.

Royal Unibrew – Sponsor

Vi producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer...

Royal Unibrew er en ledende regional drikkevarevirksomhed på en række markeder – primært i Nordeuropa, Italien samt på de internationale markeder for maltdrikke.

Vi producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer, og vi har fokus på brandede produkter inden for øl, læskedrikke samt cider.

Vores portefølje indeholde bl.a. Royal Beer, Ceres, Thor, Albani, Heineken, Newcastle Brown Ale, Faxe Kondi, Pepsi, Nikoline og Egekilde.

Sign Service – Sponsor

Sign-Service A/S Underleverandør til den grafiske branche

Vi arbejder med følgende politikker:

– Hurtig levering
– Høj kvalitet
– Stor flexibilitet
– Ordholdenhed

Møllers Gastronomi – Sponsor

Vi går aldrig på kompromis!...

Møllers Gastronomi er din nye frokostordning; et spændende og velsmagende måltid som aldrig skuffer. Vi tilbyder klassiske opskrifter i nye fortolkninger og søger altid nye gastronomiske grænser, imens kvalitet, sundhed og dyrevelfærd selvfølgelig er i højsædet.

Møllers Gastronomi er til dig der vil holde en fest som er lidt ud over det sædvanlige. Vores høje kvalitet og innovative menuer garanterer, at din konfirmation, fødselsdag eller bryllup aldrig vil blive glemt.

Møllers Gastronomi er mad i høj kvalitet til enhver begivenhed. Om det skal være den uforglemmelige bryllupsmenu eller en varieret, sund og ansvarsbevist frokostordning, står vi klar med den løsning der passer dig bedst.

Jysk Alarm & Sikring – Sponsor

Godkendt låsesmed og alarminstallatør.

Vi er beliggende i Hadsten og har et stort udvalg af tyverisikring, både mekanisk og elektrisk. Vi leverer sikringsprodukter til private, virksomheder og kommuner.

Foruden tyverisikring, fører vi et stort udvalg af kvalitets dørgreb og besætninger til indvendige og udvendige døre.

Facom– Sponsor

Facom – Professionelt håndværktøj i højeste kvalitet...

Igennem 100 år har Facom leveret innovative håndværktøjsløsninger til auto og industri. Med mere end 12.000 produkter er der næsten altid et produkt der løser din specifikke opgave. Desuden er Facom Europas største håndværktøjsproducent. Over 60% af produkterne produceres i Europa. Facom markedsføres bl.a. af Danmarks største autogrossist FTZ.
Det klare motto er: ”For those who build the world”
Facom – Excellence, Innovation og kvalitet.

Excellent Wine– Sponsor

Excellent Wine A/S er i dag en landsdækkende grossist...

Excellent Wine A/S er i dag en landsdækkende grossist med centrallager i Herning. Excellent Wine har gennem årene indgået agent- og eneretsaftaler med kendte udenlandske vinproducenter om markedsføring af deres vine i Danmark. Derfor er Excellent Wine godt rustet til fremtiden med gode og stærke agenturer. Samtidigt er vi fleksible og hurtige til at tilpasse os det aktuelle marked. Det er vor strategi at styrke og udvide vores brands for at blive en interessant samarbejdspartner for vore kunder.

Wineshop.dk  – Sponsor

Lækre vine fra hele verden nøje udvalgt af vores sommelier.

Kæmpe udvalg af vin fra alle de bedste huse

Profilmaatter.dk  – Sponsor

Hos Profil Måtter er vi altid på forkant med udviklingen for at gå nye og innovative veje, hvad angår produkter samt produktdesign.

Det kan både mærkes og måles, når man anvender vores produkter – at de er udviklet med en intelligent sammensætning af udseende, funktion og ergonomi.

KM-Gulve.dk  – Sponsor

KM-Gulve tilbyder overflade behandlinger i både microcement og polyuretan i højeste kvalitet.

Ved at påføre microcement på eksisterende belægning forlænger du levetiden, fjerner fuger og så er gulvet nemmere at holde rent. Få opdateret dit rum med et nyt gulv i et moderne og nutidigt look. Brug af microcement er billigere end traditionel renovering og så er der 10 års garanti på produktet!

J.A.S Motorsport– Sponsor

JAS is official partner of Honda since 1998

J.A.S. has developed into an engineering and manufacturing company, striving to give our customers the best experience in racing and rallying.

Seekings A/S – Sponsor

En digital virksomhed der tror på grundighed og kvalitet...

Ønsker du kreativitet og nytænkning, er du havnet det helt rigtige sted. Vi er et mediehus med mange års erfaring indenfor det kreative område. Vi har en fælles passion for at skabe noget nyt, så du altid er et skridt foran dine konkurrenter.

Vi designer alt, hvad der findes indenfor online markedsføring, bl.a. hjemmesider, webshops, Google søgeoptimering, Facebook – og LinkedIn firmasider og meget mere. Alt sammen til fornuftige og gennemsigtige priser.

ETL Group – Sponsor

ETL GROUP er en facility virksomhed, der tilbyder En Total Løsning. Lige fra vinduespolering, rengøring og ejendomsservice til trappevask, måtteservice mv

Vi ved at hver virksomhed er forskellig og derfor kan vi tilbyde enkeltløsninger eller en samlet facility service løsning, som er tilpasset dit unikke behov. Ved at outsource til os, får du en seriøs samarbejdspartner og får mulighed for at fokusere på din kerneforretning.

Horten Advokater – Sponsor

Et af Danmarks førende advokatfirmaer...

Horten er specialister inden for sektorer, der er intensivt regulerede, eller hvor teknologisk udvikling og nytænkning er bærende – såsom energi og forsyning, Life Science og Health Care, it, teknologi og medier samt den offentlige sektor.

Kristian S. Hardam – Sponsor

Murermester Kristian Stausholm Hardam, laver alt inden for murerarbejde...

Murermester Kristian Stausholm Hardam, startede i 1998 som en privat ejede virksomhed. Kvalitetshåndværk er udgangspunktet i alt hvad vi foretager os, vi er i dag  10 til 12 medarbejder.

Vi laver alt inden for nybyg og renovering. Virksomheden er medlem hos Byg Garanti ordning. Hos os er kunden i centrum.